Coachreis-Traject

uitzicht bij een wandeling tijdens het coachreis-traject

1. Voor de reis

We starten in Nederland met een intake. Tijdens dit 1 op 1 gesprek maken we kennis en bespreken we wederzijdse verwachtingen. Je vertelt waarom je mee wilt op coachreis. Wat maakt dat jij een paar dagen naar buiten wilt? Waar wil je over nadenken/ wat wil je daar met ons bespreken? Heb je een coachvraag? We onderzoeken wat voor jou een mogelijke uitkomst van het traject kan zijn.

Het is belangrijk dat je een klik met ons ervaart én dat er vertrouwen is om onder onze begeleiding aan de slag te gaan. Ervaar je dit niet, zeg dan gerust nee.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we je ook meer over onze aanpak, de tocht en het programma. En uiteraard bespreken we of je fysiek in staat bent om de wandeltocht te lopen.

Je ontvangt voorafgaand aan de reis uitgebreide informatie over o.a. de route, benodigde bagage en mogelijke individuele (fysieke) voorbereiding.

uitzicht over een landschap bij een wandeling tijdens het coachreis-traject

2. Tijdens de reis

We verzamelen op woensdag om 18.00 uur in het eerste hotel. Hier ontmoet je ook de andere deelnemers van de coachreis. Na het diner zorgen we voor een uitgebreide briefing en kennismaking.

Donderdag, vrijdag en zaterdag maken we prachtige wandelingen en zijn we de hele dag buiten. We lopen gemiddeld 4 tot 5 uur per dag en bouwen voldoende ruimte in voor pauzes, reflectie, oefeningen en gesprekken. We bieden verschillende coach-activiteiten aan. Enkele voorbeelden zijn individuele opdrachten, 1 op 1 coach gesprekken of gesprekken met je mede reizigers.

Tijdens het wandelen is er ruimschoots de gelegenheid om met je mede-coachreizigers uit te wisselen wat je bezig houdt! Het is aan jou om optimaal gebruik te maken van de activiteiten, de een spreekt je wellicht wat meer aan dan de andere. Dat is prima, wij vinden het belangrijk om aan te sluiten bij wat voor jou werkt.

Op zondag middag eindigt de reis om ca. 13.30 uur na een ochtendwandeling en afsluitende lunch. Je reist op eigen gelegenheid naar huis. Met een rugzak vol nieuwe inzichten heb je dan voldoende tijd om ‘s avonds weer in Nederland te zijn. We raden je aan de maandag(ochtend) vrij te plannen.

opdracht onderweg tijdens het coachreis-traject

3. Follow up in NL

In de maanden na onze wandelreis mag je gebruik maken van twee coachings-sessies bij één van ons om opgedane inzichten te integreren in je dagelijks leven.