De Coaches

Je gaat op coachreis met Saar Langelaan en Karin Stokman. Je ontmoet één van ons tijdens het kennismakingsgesprek. Graag stellen we onszelf hier alvast aan jullie voor!

Saar Langelaan coach bij coachreis.nl

Saar Langelaan

Hej, ik ben Saar, avontuurlijk arbeidspsycholoog. Gepromoveerd op het thema “burnout en bevlogenheid” heb ik een stevig fundament in de wetenschap. Tegelijkertijd ben ik erg pragmatisch ingesteld en wil ik graag fysiek actief bezig zijn. Daarom heb ik ruim 10 jaar geleden mijn hart gevolgd en het roer om gegooid. Met veel plezier werk ik sinds die tijd als gedragspsychologisch trainer en coach. Hierin kan ik zowel het analytische als het pragmatische kwijt. Ik combineer dat met het begeleiden van actieve trektochten. Want: in de bergen ben ik op mijn best. Ik geniet ervan als ik zie dat de mensen die mee zijn ruimte ervaren om met een frisse blik en vanuit een nieuw perspectief naar vraagstukken te kijken waar ze al een tijdje op broeden.

Ik ben informeel en nieuwsgierig, kom vaak snel tot een diepere laag. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij me. Ik stel graag (veel) vragen en trek je mogelijk op enig moment uit je comfortzone. Altijd vanuit vertrouwen en geloof in wat jij kan. Je zult me veel zien en horen lachen, weet dat ik daaronder altijd bloedserieus ben. Respect voor jou en je mening staan voorop.

Buiten-zijn is noodzakelijk voor me. Je vindt me vaak in het bos, de duinen en op de hei rondom Amersfoort!

Karin Stokman coach van coachreis.nl

Karin Stokman

Hi, ik ben Karin. Ik heb jarenlange ervaring binnen het HR vakgebied in diverse organisaties. Ik heb onder andere gewerkt als recruiter, Human Resources adviseur en Human Resources Manager, bij diverse organisaties. Na een burn-out én het overlijden van mijn man in 2017 wilde ik het roer om. De focus verschoof van algemeen HR naar coaching en begeleiding van mensen. Eindelijk iets kunnen doen in mijn werk waar ik gelukkig van word en wat mij zingeving biedt! Ik vind het heerlijk om dat nu te combineren met het buiten zijn en het maken van mooie trektochten. Want buiten gebeurt het, en daar voel ik me op m’n best. 

Mijn zakelijke achtergrond vormt een mooie combinatie met mijn open en nieuwsgierige houding. Ik sluit bij je aan, stel gerichte vragen en hou je een spiegel voor. Ik zal je soms uitdagen en uit je comfortzone halen. Altijd in een sfeer van vertrouwelijkheid en met als doel om je te ondersteunen in het behalen van jouw doelen.

Ik woon in Castricum, waar ik graag een rondje loop door het bos en de duinen, om mijn eigen hoofd weer lekker leeg te krijgen.